Welkom op deze website

De vereniging is op 3 oktober 1936 opgericht als afdeling van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO in Zeist. Wij verzorgen al 84 jaar EHBO cursussen en herhalingslessen zodat de kennis en competenties op peil blijven en het diploma na 2 jaar verlengd kan worden.
Er zijn ongeveer 35 leden die geheel belangeloos hun medemens kunnen helpen als er iets gebeurt. Dit kan thuis zijn, in de trein, op het werk of waar dan ook. Zie verder bij vereniging.

Onze leden zijn op vrijwillige basis bij evenementen aanwezig als EHBO’er in het dorp Rheden. De vereniging is in het bezit van een eigen AED, deze wordt bij alle dienstverlening meegenomen. Normaal is de AED bij Elderman op de Groenestraat in de winkel. Als u EHBO nodig heeft bij een evenement raadpleeg de pagina diensten.

De herhalingsavonden voor gevorderden zijn van half september tot eind maart.
Meer informatie vindt u in de agenda.

UPDATE CORONA VIRUS 15 maart!

In verband met het Corona virus zijn alle geplande activiteiten van de vereniging opgeschort of vervallen. Dit op advies van de overheid en landelijke KNV EHBO in Zeist.

- Geplande herhalingsavonden komen te vervallen.
- De geplande basiscursus EHBO wordt voorlopig uitgesteld tot begin september.
- De herhalingsavond reanimeren-AED bedienen is uitgesteld tot 08 september.
- De dienstverlening wordt per activiteit bekeken.

Basiscursus: Eerste Hulp Bij Ongelukken uitgesteld tot begin september.

U leert levensreddende handelingen, Reanimatie-AED bedienen, verbandleer en kinder EHBO. Het zijn 10 lessen van 2 ½ uur, inclusief examen.
Voor wie: Iedereen die voor zijn werk, vereniging of gezin EHBO wil leren.
Start: Woensdag 11 maart 2020.
Locatie: Kantine van de Meteoor, Schaarweg 4, Rheden.
Tijdstip: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Wij bieden goede inspirerende lessen in gezellige sfeer. Een ervaren docente leert je helpen bij ongevallen. Wist u dat de meeste ongevallen thuis gebeuren? Hoe fijn is het dan om te weten wat u wel en vooral niet moet doen?
Alle informatie en een inschrijfformulier www.ehbo-rheden.nl/cursus.html

Herhalingsavond Reanimatie-AED bedienen is uitgesteld tot 08 september.

Wij bieden een training aan voor iedereen die zijn of haar kennis wil opfrissen.
Deelnemers van Rheden Reanimeert zijn ook van harte welkom.
Wanneer: Woensdag 24 maart 2020.
Locatie: Kantine van de Meteoor, Schaarweg 4, Rheden.
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur.
Kosten: € 15,- inclusief een eventuele verlenging van uw certificaat (NRR).
Alle informatie vind u op www.ehbo-rheden.nl/cursus.html

De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname!

Organisatie: samen met KNV EHBO afdeling Velp.
www.ehbo-velp.nl
mail: contact@ehbo-velp.nl

Lammetjes geadopteerd

De vereniging heeft twee lammetjes geadopteerd tijdens de Lammetjesdag. Wij noemen ze Henk en Simon. Ze zijn vernoemd naar twee mensen die veel voor de vereniging hebben betekend. Zoals je op de foto ziet was de kennismaking voorzichtig.

Privacy

Webmaster Frans Looijen