EHBO bij evenementen

De vereniging verleent EHBO ondersteuning bij evenementen in Rheden en De Steeg. Bij grote evenementen werken wij samen met andere EHBO verenigingen.

• Wij hebben een eigen AED die bij evenementen zonodig wordt ingezet.
    • Alle eerstehulpverleners van de KNV EHBO afd. Rheden zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

Aangezien er in ieder dorp een EHBO vereniging is doen wij in alleen dienst in Rheden en De Steeg. Er staat een link naar onze zusterverenigingen in Dieren en Velp op de linkpagina.

Aanvragen voor dienstverlening moeten minstens zes weken voor het evenement worden ingediend. Maar hoe eerder hoe liever. Dan is er meer tijd om vrijwilligers te zoeken.

Aanvragen worden in behandeling genomen na ontvangst van een zo volledig mogelijk ingevuld aanvraagformulier.
Tip: Soms opent het invulformulier in de browser. Dan wordt het formulier wordt niet automatisch opgeslagen.
Rechts bovenin de browser vind je opslag- en printerknop.
Het formulier graag mailen naar dienstleider(at)ehbo-rheden.nl.

oranje kruis

Agenda 2022

EHBO diensten bij de GGD
Januari – juli GGD bij prikstraten of prikbussen.

KNVB Voetbal festival.
Woensdag 2 maart 11.00 – 14.00 uur bij voetbal vereniging Rheden op het sportpark.

Lammetjesdag
Zondag 27 maart van 10.00 – 16.00 uur bij de schaapskooi op landgoed Heuven.

Gran Fondo Rosa
Zondag 22 mei van 10.00 – 17.00 uur bij de Hangmat.

Bonteschaap festival
Zondag 12 juni van 10.00 – 17.00 uur Groenestraat en Mr. B. van Leeuwenplein.